Het is weer een tijdje geleden dat ik een blog schreef over award-nieuws. Dat kwam – in alle eerlijkheid – doordat er op dat gebied niet veel te melden was. Maakte ik geen mooie, award-waardige foto’s meer? Absoluut wel. Ik heb me alleen niet meer zo veel bezig gehouden met het winnen van awards. Het is niet de reden waarom ik bruiloften fotografeer, en in plaats van me te richten op individuele, knallende beelden, ben ik me meer gaan richten op het maken van fotoseries die van A tot Z gewoon top zijn. Wat dáár gaat het me uiteindelijk om.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik nog steeds foto’s maak die in de prijzen kunnen vallen. En toegegeven, ik ben soms ook wel nieuwsgierig of mijn foto’s het nog steeds goed zouden doen als ik ze in zou sturen. Dus ik dacht: Waag nog eens een gokje! Niet geschoten is immers altijd mis. Maar nog leuker is het wanneer je raak schiet. Met deze foto van Erik en Carlos won ik de 7e plaats in de categorie ‘Brides and Grooms on their wedding day’ bij ISPWP. Een mooie categorie om een prijs in de wacht te slepen! Voor deze foto koos ik een wat creatievere hoek en uitsnede. Het resultaat vind ik zelf erg mooi en intiem en het is een beeld waar ik blij van word en trots op ben:

7e plaats wereldwijd in de categorie ‘Brides and Grooms on their wedding day’

bruidsfotografie, bruidsreportage, award, fotografie award, bruidsfotografie award, bruidsfoto award, bruidsfoto prijs, trouwfoto prijs, beste bruidsfotograaf, destination wedding fotograaf, foto award, trouwfoto award, ispwp, wedding photography award

Maar er is meer mooi nieuws! Ik ben namelijk niet één, maar twee keer in de prijzen gevallen. Dit keer met absoluut één van mijn favoriete beelden. Wellicht hebben jullie ‘m al eens voorbij zien komen op mijn homepage of op de blog van Romy en Thijmen. Dat was zó’n leuke, mooie en gezellige dag met zoveel lol en liefde, en deze foto drukte de dag voor mij perfect uit. Zie ze eens stralen! De categorie ‘ceremony’ is een pittige categorie met heel veel prachtige inzendingen. Ik kon het dan ook bijna niet geloven dat ik de eerste plaats had gewonnen!

1e plaats wereldwijd in de categorie ‘Ceremony’

bruidsfotografie, bruidsreportage, award, fotografie award, bruidsfotografie award, bruidsfoto award, bruidsfoto prijs, trouwfoto prijs, beste bruidsfotograaf, destination wedding fotograaf, foto award, trouwfoto award, ispwp, wedding photography award

Ook al ligt bij mij de nadruk dus niet meer zo zeer op het winnen van awards, toch ben ik enorm blij met deze waardering!