Leveranciers – akkoord voor promotioneel gebruik van afbeeldingen

  1) SOCIAL MEDIA – voorwaarden voor publicatie

  - FACEBOOK:
  Plaats de link ‘www.RUUDC.nl’ in de beschrijving van ELKE geüploade foto. Maak geen gebruik van (kleur) filters en snij foto’s niet bij.

  - INSTAGRAM:
  Vermeld @RUUDC.nl in de beschrijving van ELKE geüploade foto (de naamsvermelding moet in de tekst leesbaar zijn). Maak geen gebruik van (kleur)filters en snijd de foto's niet bij.

  2) WEBSITES - voorwaarden voor publicatie:

  - Elke gepubliceerde foto wordt voorzien van een duidelijk zichtbare en KLIKBARE link met de tekst: "RUUDC Fotografie" die verwijst naar de website https://www.RUUDC.nl.
  - Foto's worden niet bewerkt of bijgesneden en er worden geen (kleur) filters gebruikt.

  3) COMMERCIËLE LICENTIES & DRUKWERK:

  - Wanneer het niet mogelijk of wenselijk is om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen, dan is er de mogelijkheid om voor gewenste afbeeldingen een commerciële licentie aan te schaffen. Dit vrijwaart de persoon die dit formulier invult van bovengenoemde voorwaarden.
  - Voor drukwerk (flyers, banners, visitekaartjes, etc) is een commerciële licentie een vereiste.
  - Commerciële licenties zijn te verkrijgen voor een bedrag van €75,- (excl. BTW) per foto. Bij aanschaf van meerdere licenties wordt er gewerkt met een staffelkorting.
  - Het auteursrecht van de afbeeldingen blijft altijd in handen van Ruud Claessen | RUUDC Fotografie, tenzij anders is overeengekomen. Doorverkopen is derhalve ook niet toegestaan.

  4) COPYRIGHT-INFORMATIE

  Alle afbeeldingen zijn copyright © Ruud Claessen | RUUDC Fotografie. De afbeeldingen blijven eigendom van de maker. Het zonder schriftelijke toestemming van de maker bewerken (hieronder vallen ook kleurfilters zoals bijv. Instagram of andere foto-apps), bijsnijden of voor commerciële doeleinden gebruiken van deze afbeeldingen is niet toegestaan. Dit houdt in: de beelden mogen niet verkocht worden als digitaal bestand of fysiek gedrukt op posters, boeken, t-shirts of wat voor merkwaar dan ook. De afbeeldingen mogen enkel gebruikt worden voor promoties van de persoon die dit formulier invult of door personen die namens bovengenoemde bedrijf/instantie beheer uitvoeren voor Social Media kanalen of website(s).

  5) NALEVING

  Bij het uitblijven van naleving van bovenstaande wordt direct en zonder waarschuwing een schadevergoeding berekend van €250,- excl. BTW per gebruikte afbeelding.

  Chat
  Kan ik je helpen?
  Hoi! Kan ik helpen? :-)