Leveranciers – akkoord voor promotioneel gebruik van afbeeldingen

Alle afbeeldingen zijn copyright © Ruud Claessen | RUUDC Fotografie

De afbeeldingen blijven eigendom van de maker. Het zonder schriftelijke toestemming van de maker bewerken (hieronder vallen ook kleurfilters zoals bijv. Instagram of andere foto-apps), bijsnijden of voor commerciële (winstgevende) doeleinden gebruiken van deze afbeeldingen, op welke manier dan ook, is niet toegestaan. Dit houdt in: de beelden mogen niet verkocht worden als digitaal bestand of fysiek gedrukt op posters, boeken, t-shirts of wat voor merkwaar dan ook.

We helpen elkaar graag verder, en ik vind het dan ook geen probleem als jullie foto’s gebruiken ter promotie van jullie product of dienst. Jullie mogen de gemaakte foto’s kosteloos gebruiken, onder voorwaarde dat de hieronder beschreven voorwaarden in acht gehouden worden.

1) SOCIAL MEDIA – richtlijnen voor het publiceren/delen van foto’s:

- Facebook:
Tag @RUUDCFotografie of plaats de link ‘www.facebook.com/RUUDCFotografie’ in de beschrijving van ELKE geüploade foto. Zorg ervoor dat de link klikbaar is. Maak geen gebruik van (kleur) filters en snij foto’s niet bij.

- Instagram:
Vermeld @RUUDC.nl in de beschrijving van ELKE geüploade foto (niet alleen taggen in de afbeelding, de naamsvermelding moet in de tekst leesbaar zijn). Deze link is klikbaar en verwijst naar mijn Instagram-profiel. Maak geen gebruik van (kleur)filters en de originele beeldverhouding (gebruik daarvoor bij plaatsen het < > symbool in de Instagram-app).

2) WEBSITES - richtlijnen voor het publiceren van foto's:

- Elke gepubliceerde foto wordt voorzien van een duidelijke zichtbare en KLIKBARE link met de tekst: "Foto: RUUDC Fotografie" die verwijst naar de website https://www.RUUDC.nl.

- Foto's worden niet bewerkt of bijgesneden en er worden geen (kleur) filters gebruikt.

3) COMMERCIËLE LICENTIES & DRUKWERK:

- Wanneer het niet mogelijk of wenselijk is om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen (bijvoorbeeld wanneer naamsvermelding op een website niet mogelijk is in fotogalerijen of sliders), dan is er de mogelijkheid om voor gewenste afbeelding(en) een commerciële licentie aan te schaffen. Dit vrijwaart de persoon die dit formulier invult van bovengenoemde voorwaarden.
- Voor drukwerk (flyers, banners, visitekaartjes, etc) is een commerciële licentie een vereiste.
- Commerciële licenties zijn te verkrijgen voor een bedrag van €70,- per foto. Bij aanschaf van meerdere licenties is er een staffelkorting, afhankelijk van het aantal beelden en het gebruik ervan.
- Het auteursrecht van de afbeeldingen blijft altijd in handen van Ruud Claessen | RUUDC Fotografie, tenzij anders is overeengekomen. Doorverkopen van afbeeldingen is derhalve ook niet toegestaan.

4) BEPERKINGEN

De afbeeldingen mogen gebruikt worden voor promoties van de persoon die dit formulier invult. De afbeeldingen zijn niet bestemd voor wederverkoop of voor het gebruik door derden. Dit houdt in: de beelden mogen niet verkocht worden als digitaal bestand of fysiek gedrukt op posters, boeken, t-shirts of wat voor merkwaar dan ook.

5) NALEVING

Met regelmaat wordt gecontroleerd op de naleving van bovenstaande voorwaarden. Bij constatering van het niet naleven ervan en het onrechtmatig gebruik van afbeeldingen wordt direct en zonder waarschuwing een schadevergoeding berekend van €250,- excl. BTW per gebruikte afbeelding.

Chat
Kan ik je helpen?
Hoi! Kan ik helpen? :-)