“Je hebt een Master gewonnen!”

Enigszins verward las ik het Facebook-bericht van mijn collega Louise.

De Masters – voluit ‘Masters of Dutch Wedding Photography’ – is een belangrijke fotografie-wedstrijd voor bruidsfotografen. Een jury van internationale topfotografen uit de trouwbranche werpt een zeer kritische blik op de ingezonden foto’s. Alleen de allerbeste foto’s ontvangen een award, waarmee het winnen van ‘een Master’ voor elke trouwfotograaf een erkenning is van het hoogste niveau.

Maar even terug naar de verwarring op Facebook. Ik snapte echt niet waar Louise het over had. Mijn letterlijke reactie was: “Que? Ik heb helemaal niet ingezonden joh!”. Nog steeds zwaar in de war bekeek ik de website van De Masters. En ja hoor, ik had een award gewonnen!

Bruidsfotograaf Limburg, bruidsreportage Limburg, trouwreportage Limburg, trouwfotograaf Limburg, award

Ik viel bijna van mijn stoel. Wat een te gek nieuws! Beetje bij beetje begon ik me vaag iets te herinneren over het inzenden van foto’s voor deze wedstrijd. Alleen was dat in mijn herinnering al veel langer geleden. Ik was mijn inzending inmiddels vergeten in de veronderstelling dat ik niet in de prijzen gevallen was. Een geweldig leuke verrassing dus en bovendien het mooiste compliment dat je als fotograaf na wederom een jaar hard werken kunt krijgen. Mijn dag kon in elk geval niet meer stuk!

Meer foto’s van deze prachtige bruidsreportage in Overijssel zien? Bekijk de blogpost van Eveline&Atse

Gaan jullie zelf trouwen en willen jullie graag wat meer informatie? Mail dan gerust naar info@ruudC.nl, of bekijk alvast de informatiepagina

Hopelijk tot snel!