boudoir fotografie.

for your eyes only.

Een boudoirshoot kun je om zoveel redenen doen. Ga je bijvoorbeeld binnenkort trouwen of wil je gewoon een persoonlijk cadeau, dan is het een perfecte verrassing voor je geliefde, bijvoorbeeld om als cadeau te geven vlak voor of na jullie grote dag. Maar je kunt het natuurlijk voor jezelf doen omdat je altijd al een keer mooi en vrouwelijk op de foto hebt willen staan.

In een boudoirshoot word je stijlvol en sensueel op de foto gezet. Dus voor wiens ogen de foto’s ook bedoeld zijn, je kunt erop rekenen dat ze warm ontvangen zullen worden.

hoe gaat een boudoirshoot
in zijn werk?

Voor de shoot hebben we al uitgebreid contact gehad besproken welke stijl en sfeer je mooi vindt. Ook wat betreft kleding/lingeriekeuze  wordt er overlegd. Het is natuurlijk het leukste als je speciaal voor de shoot zelf zorgt voor mooie lingerie. Heb je prachtige bruidslingerie gekocht voor je trouwdag? Perfect! Daarmee wordt de verrassing alleen nog maar groter, omdat je geliefde weet dat je deze lingerie zelf hebt uitgezocht voor de grote dag. Ook kiezen we samen een locatie uit. Heb je thuis een mooie, ruime en lichte slaapkamer? Dan kan de shoot ook gewoon thuis in je vertrouwde omgeving plaatsvinden. Dat is wel zo persoonlijk. 

Maak je niet druk, je hoeft echt geen model te zijn om een boudoirshoot te kunnen doen. We nemen alle tijd voor je shoot, en zorgen er door middel van duidelijke aanwijzingen en voorbeelden voor dat je als een waar model op de foto komt. De shoot zelf duurt gemiddeld zo’n 2 uur, maar we kijken vooral niet te veel op de klok.  

 

wat zijn de kosten?

– Boudoir shoot van ongeveer 2 uur op een locatie naar keuze.
– 20 bewerkte foto’s zowel in kleur als zwart wit, geleverd in hoogste resolutie zonder watermerk.
– De foto’s worden geleverd in een prachtige, beveiligde online fotogalerij waarin je de foto’s niet alleen kunt bekijken en downloaden, maar waarin je ook tastbare herinneringen van je shoot kunt bestellen.

 

€399,-

 • Ga voor de extra wow-factor voor professionele visagie en haarstyling. Ik geef graag tips.
 • Hebben jullie RUUDC Fotografie geboekt voor jullie bruidsreportage? Dan krijg je €50,- korting.
 • De eerste 20km reiskosten zijn inbegrepen. Daarna €0,30/km.
boudoirshoot, boudoir shoot, boudoir fotoshoot, boudoir fotografie, boudoirfotografie, boudoirfoograaf, lingerie fotoshoot, lingerieshoot, bridal boudoir, boudoir Limburg, boudoir midden-limburg, boudoir weert, RUUDC Fotografie, RUUDC, fotograaf limburg

fotoseries.

Een boudoirshoot doen is altijd spannend. Maar je bent in de handen van een ervaren boudoirfotograaf die ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt en die de tijd voor je neemt. Onderstaande fotoseries zijn een hele kleine greep uit de boudoirshoots die ik gedaan heb. Maar zeg nou zelf: Dit wil je jezelf toch gunnen?

shoot inplannen?

Je hebt het tot het einde van deze pagina gehaald! Waarschijnlijk zit je nog steeds een beetje te twijfelen. Contact opnemen of niet? Durf ik dit? Maar ik beloof je: als je het onderstaande formulier invult, dan zul je daar geen spijt van krijgen

Hopelijk tot heel snel :-) 

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Chat
  Kan ik je helpen?
  Hoi! Kan ik helpen? :-)