Een fotoshoot in Oostenrijk? Count me in! Vera en ShenShen kwamen helemaal vanuit China gereisd om in Europa hun huwelijksreis te vieren. Tijdens hun bezoek in Oostenrijk wilden ze een mooie fotoshoot doen in de prachtige omgeving van Salzburg. Daar was ik natuurlijk wel voor te porren! Voor de verandering dacht ik: Ga eens lekker met de auto! Dus mijn vertrouwde Fordje volgeladen en -getankt, en op naar het Zuiden. De 7 uur reistijd in de navigatie bleken erg optimistisch door de vele, vele, vele, vele werkzaamheden in Duitsland., maar dat mocht de pret niet drukken. Na een nachtje goed slapen was ik fit voor de shoot! Ik werd opgepikt door Vera en ShenShen. Ze hadden hun huiswerk goed gedaan en van tevoren een aantal lievelingslocaties uitgezocht. We bezochten een aantal mooie plekken in de omgeving, waaronder het prachtige Kasteel Hellbrunn. en de Königssee, alwaar we genoten van een heerlijk bordje spaghetti-ijs. Na een dag hard werken, genoten we van een typisch Oosterrijks diner en vervolgens moe maar voldaan terug naar het hotel. Ik wil best nog een keertje terug!