veelgestelde vragen.

Vragen die ik als bruidsfotograaf vaak gesteld krijg: Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie als toekomstig bruidspaar een hoop vragen hebben.
Op deze pagina vinden jullie een verzameling van vragen en antwoorden die ik vaak tegen kom.

WE WILLEN GRAAG WAT MEER INFORMATIE OF EEN KENNISMAKINGSGESPREK.

Dat kan geregeld worden! Vul onderaan deze pagina het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug! Pro tip: Jullie scoren bij voorbaat al pluspunten als jullie wat leuks over jullie zelf vertellen. En als jullie een puppy hebben.

 

WE WILLEN METEEN BOEKEN!
HOE LEGGEN WE DE DATUM VAST?

Stap 1: Wacht een paar minuten tot ik klaar ben met mijn vreugdedansje. Ik vind het altijd zo tof als klanten meteen enthousiast zijn en willen boeken!

Stap 2: Vul hieronder het contactformulier in en geef me alvast wat meer informatie over jullie bruiloft. Vergeet ook niet iets over jullie zelf te vertellen!

Stap 3: Steek een kaarsje aan, zeg een wees-gegroetje, en duimen maar dat ik beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Stap 4: Ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug met wat meer info en mijn beschikbaarheid. 

Stap 5: All systems are go? Onderteken de overeenkomst, ren naar de bank voor de 1e betaling, en de boeking is helemaal rond. Kan trouwens ook allemaal digitaal tegenwoordig.

Stap 6: Als alles rond is wil ik jullie natuurlijk ook een keer in het ‘echie’ leren kennen. Daarvoor plannen we dan nog een afspraak in.

KUNNEN WE EEN DATUM ONDER VOORBEHOUD RESERVEREN?

Op sommige dagen zou ik mezelf het liefst een paar keer willen klonen, zodat ik meerdere reportages op een dag kan doen en meerdere bruidsparen blij kan maken met een mooie reportage van hun bruiloft. Helaas is de technologie nog niet zo ver. Omdat ik elke datum maar één keer kan boeken, kan ik daarom een een datum pas reserveren wanneer een bruidspaar me definitief boekt. Daarom kan ik geen data onder voorbehoud reserveren. Maar wie weet, in de toekomst ;-)

DE BRUILOFT ZIT EROP. EN NU?

Wachten, wachten en wachten. Als eerste zorg ik voor een stuk of 4 backups van jullie foto’s, zodat echt niks kwijtraakt. Al gaat mijn huis in de fik. Ok, dat klop ik even af. Vanuit de duizenden foto’s die ik schiet, maar ik met mijn heel kieskeurige en ervaren oog een selectie van de mooiste, leukste en meest krachtige beelden. Die ga ik voor jullie nabewerken tot een te gekke fotoserie die jullie dag onvergetelijk weergeeft. Om jullie niet met lege handen te laten zitten in deze spannende wacht-tijd, krijgen jullie vlak na de bruiloft wel alvast een preview van de foto’s van me!

HOE LEVER JE DE FOTO'S AF?

De foto’s die ik voor jullie geselecteerd en bewerkt heb, worden geleverd in hoogste resolutie en zonder watermerk in een mooie online fotogalerij. In deze galerij kunnen jullie de foto’s bekijken, downloaden en delen, maar ook kunnen jullie er afdrukken en allerlei andere fotoproducten bestellen. Deze fotogalerij kunnen jullie gebruiken gedurende 1 jaar (bruiloften) of 3 maanden (shoots). Verlengen is voor een zacht prijsje ook mogelijk.

GEEF JE OOK KORTING? ;-)

Neeeeeee! Haha ik begrijp de vraag, maar ik geef nooit korting. Ik vind het wel zo eerlijk als al mijn klanten gewoon dezelfde tarieven betalen. En daarbij zijn de foto’s en jarenlange herinneringen het ook meer dan waard!

KRIJGEN WE DE ONBEWERKTE, RUWE FOTO'S OOK?

Ik kan prima koken, maar wil ik een echt fatsoenlijk gebakken biefstuk dan laat ik dat door iemand doen die dat véél beter kan dan ik. Met een veel lekkerder eindresultaat. En minder afwas.

Het zit ‘m namelijk ook in de bereiding. En dat is bij foto’s wat de nabewerking doet. In de selectie en nabewerking gaat nog een flink deel stijl en kwaliteit zitten en de foto’s worden er een stuk mooier door. Ik selecteer alleen de beste beelden en in de nabewerking geef ik deze mijn eigen stijl, contrast en kleuren mee. Ik wil alleen beelden afleveren waar ik achter sta, en onbewerkte foto’s zijn een halffabrikaat. Niet klaar dus. Uiteindelijk word je veel blijer van een fotoserie die echt af is.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN DE FOTO'S?

Het selecteren en nabewerken van een bruiloft is een klus die een enorme bak tijd, energie, concentratie en aandacht vereist. Omdat ik van tevoren nooit met 100% zekerheid kan zeggen hoeveel boekingen ik in een bepaalde periode ga krijgen, is het lastig om precies aan te geven hoe lang het zal duren. Voor mij is het het aller belangrijkste dat jullie een mooie en complete herinnering aan jullie dag krijgen. Dit is geen klus die ik wil overhaasten. Als richtlijn houd ik een levertijd aan van 2 maanden, maar hier kan dus wat variatie in zitten.

WAT ALS JE ZIEK BENT?

Het is in 15 jaar nog nooit gelukt gebeurd dat ik door ziekte of letsel een bruiloft af heb moeten zeggen. Dat klop ik even af natuurlijk! Maar mocht het toch een keer voorkomen – ik ben immers ook maar een mens – dan is alsnog geen reden voor paniek. Ik ben lid van een grote online community waarbij we elkaar in dit soort situaties uit de brand helpen. Ik regel dus een vervangende fotograaf (indien het op zeer korte termijn is) of ik geef jullie een aantal opties door waaruit jullie kunnen kiezen (wanneer er wat meer tijd is). Hoe dan ook: mooie foto’s krijgen jullie sowieso!

WE TROUWEN IN HET BUITENLAND.
HOE GA JE HIERIN TE WERK?

Ik trek mijn reiskoffer alvast uit de kast! Ik ga namelijk maar al te graag met jullie mee op avontuur. Vul onderstaand contactformulier in, en de voorpret kan beginnen. Destination Weddings en elopements zijn altijd wat meer maatwerk omdat per land gekeken moet worden naar vervoer, hotels, vluchten, etc. Maar daar hebben jullie geen omkijken naar, want dat regel ik normaliter gewoon zelf. Is het al bijna zover? Ik sta te popelen!

WE WILLEN GRAAG EEN MOOI TROUWALBUM.
HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Ik kan iedereen van harte aanraden om een mooi trouwalbum aan te schaffen. Want er is simpelweg geen leukere en fijnere manier om na te genieten van jullie trouwdag. Lekker samen op de bank, kaarsjes erbij, en onder het genot van een goed glas wijn of een kop koffie of thee jullie dag helemaal herbeleven. De trouwalbums die ik lever zijn van topkwaliteit, om vele jaren te zorgen voor mooie momenten. Bovendien zijn ze helemaal aan jullie wensen aan te passen.
Na het ontvangen van de foto’s, kunnen jullie een album uitkiezen. Vervolgens kiezen jullie de pakweg 25 favoriete foto’s uit, die sowieso in het album verwerkt worden. Ik ga daarmee aan de slag, en maak voor jullie een prachtige layout. Deze kunnen jullie inzien en verbeteren in een online proofingsysteem. Na goedkeuring wordt het album besteld!

meer vragen?

Die beantwoord ik graag. Willen jullie een kennismaking inplannen, of meteen boeken? Vertel me dan jullie verhaal in het onderstaande contactformulier:

  Hoi! Wij zijn*

  en we gaan trouwen op*

  We hebben het meest interesse in het pakket: (klik hier voor info over de pakketten)

  A LA CARTECOMPLETEALL INWeten we nog niet!

  en ook in een:

  TrouwfilmSecond shooterPhotoboothLoveshootBoudoirshoot

  Na het bekijken van je website willen we graag

  een kennismaking inplannenmeteen boeken!een vraag stellen

  We zijn te bereiken via:

  E-mail*

  E-mail (controle)*

  En telefonisch op

  Tenslotte willen we nog het volgende kwijt:*

  (velden met een * zijn verplicht)

  Chat
  Kan ik je helpen?
  Hoi! Kan ik helpen? :-)