families, kids & portretten.

ik hou van mensen.

In alle vormen en maten, of ze piepjong zijn of stokoud. Of ze klein zijn of groot, man of vrouw: Mensen zijn mooi. En ik doe niets liever ze te fotograferen in al hun verscheidenheid. Het liefste maak ik beelden die een ziel laten zien. Een persoonlijkheid, een uniekheid. Ik ben dol op spontane, échte emoties en interacties. Dat voor eeuwig vangen in mooie beelden is iets waar ik enorm veel voldoening uit haal.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn familieshoots, zwangerschapsshoots en portretshoots.

Hopelijk mag ik snel een fotoshoot met jullie inplannen! 

hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

Om te beginnen zoeken we samen een mooie locatie uit. Ik vind het belangrijk om een locatie te kiezen die bij je past. Ben je graag buiten of hou je van de natuur? Of meer een stadsmens? Er zijn genoeg opties. Maar ook als jullie een wat andere look willen, dan zoeken we samen naar een locatie die bij jullie wensen en persoonlijkheid aansluit. Jullie favoriete stad bijvoorbeeld of een andere plek die voor jullie belangrijk is.


Familieshoot Roermond, familie fotoshoot, familie fotografie Limburg, familiefoto's, fotoshoot familie, gezinsshoot, fotoshoot gezin, fotoshoot kinderen

families & kids.

Wat zijn jullie toch leuk samen! Maar is het niet jammer dat tijdens die mooie momenten, die je het liefst voor altijd wil vastleggen, er altijd iemand is die een foto moet maken? Dus diegene staat er zelf niet op, óf het wordt weer een altijd charmante en flatterende selfie. Ik heb een beter idee: Een familieshoot! Dat is veel leuker namelijk en van de foto’s worden jullie veel blijer. Geloof je me niet? Kijk zelf maar naar onderstaande foto’s. 

Of:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

zwangerschaps shoots.

De zwangerschap. Ondanks alle ongemakken is het een tijd waar de meeste moeders met weemoed naar terug kijken. “Je straalt helemaal” is een veelgehoorde opmerking als je zwanger bent. Je bent in spannende verwachting van je baby. De babykamer is ingericht en alle kleertjes liggen klaar om gedragen en vies gemaakt te worden. Het speelgoed ligt te wachten op de babyhandjes.

Een perfecte tijd om vast te laten leggen in een zwangerschapsshoot. Met je bolle buik de mooiste foto’s maken, zodat je ook na de komst van je baby met veel plezier terug kunt denken aan die geweldige periode.
Als de foto’s jullie bevallen kunnen jullie meteen een:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

portretten.

‘Ja maar ik sta echt nooit leuk op de foto.’ Ik hoor het nog net niet elke dag. En in tegenstelling tot afhaken, zeg ik: Challenge accepted! Want ja, ik vind dat iederéén mooi op de foto kan staan. Een mooie fotosessie zou eigenlijk iedereen gewoon een keer moeten doen. Waarom? Voor jezelf. En voor niemand anders. Want je mag jezelf dat best eens gunnen!

Een hele kleine selectie van mijn portretshoots vind je hier. Je kunt ook meteen een:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

wat zijn de kosten?

Na de shoot ontvangen jullie van mij een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mogen jullie 10 foto’s uitzoeken. Meer foto’s bestellen is natuurlijk mogelijk! De uitgekozen foto’s worden zorgvuldig en handmatig door mij nabewerkt.

Jullie ontvangen alle foto’s zowel in kleur als zwart-wit (20 foto’s in totaal dus!) in een mooie online fotogalerij waarin de foto’s te bekijken en downloaden zijn. Deze fotogalerij blijft 3 maanden online staan. Heel handig is dat je in de fotogalerij ook meteen afdrukkenen andere fotoproducten kunt bestellen!

IN HET KORT:
– Fotoshoot van een uur op locatie.
– 10 foto’s in zowel kleur als zwart-wit (20 in totaal) in hoge resolutie zonder watermerk.
– Prachtige online fotogalerij.

€249,-

 • Extra bewerkte foto’s zijn aan te schaffen voor €69,- per 5 of €99,- per 10. Deze foto’s ontvangen jullie zowel in kleur als in zwart-wit.
 • De reiskosten binnen Limburg zijn inbegrepen. Daarbuiten €0,30/km.
RUUDC Fotografie - zwangerschapsshoot Roermond, zwangerschapsfotografie Limburg, maternity shoot Nederland

shoot inplannen?

Hopelijk zijn jullie na het bekijken van deze pagina net zo enthousiast geworden als ik zelf. Neem snel contact op om een afspraak in te plannen voor jullie loveshoot!

Hopelijk tot heel snel!

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Chat
  Kan ik je helpen?
  Hoi! Kan ik helpen? :-)