Ervaringen van klanten

Nieuwsgierig naar wat mijn klanten te zeggen hebben? Lees hun ervaringen hier:

Jacolien&Hermon (bruidsreportage)

“Ruud was voor ons een geweldige fotograaf! Een fotograaf naar ons hart, maar ook leuk en gezellig in de omgang. Dit alles zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer, tijdens een toch “stressvolle” dag! Waarschijnlijk neemt hij dat mee, uit het zuiden. Daarnaast heeft hij enorm veel creativiteit in zijn manier van foto’s schieten, waarbij de pure essentie van een momentopname perfect wordt belicht. Daardoor krijg je echt de mooiste foto’s. Eén van de foto’s heeft zelfs een prijs gewonnen. Reden te meer om te zeggen, “zoek je een bruidsfotograaf, zoek niet verder, Ruud IS THE ONE!”

Lisa&Hendrik (bruidsreportage)

Ruud is een prettige en ontspannen fotograaf met humor! Er zijn maar weinig momenten, buiten de reportage, dat je doorhebt dat er constant foto’s worden gemaakt. De foto’s van zowel het bruidspaar als de gasten blijven op die manier erg puur. Daarbij zijn de foto’s ontzettend scherp en helder! Echt prachtig. Dit hebben wij ook diverse malen gehoord van onze gasten en mensen die onze foto’s voorbij zagen komen.
Dankjewel! Wij zijn heel tevreden!

Paulien&Rob (bruidsreportage)

Ruud is een topfotograaf die de sfeer van de dag perfect weet weer te geven. Hij is ontzettend prettig in de omgang en heeft geen aanwijzingen nodig. We hadden hetzelfde eindresultaat voor ogen en dankzij hem hebben we oprecht prachtige herinneringen aan deze fantastische dag. Naast de mooie stijl zijn de foto’s van ontzettend hoge kwaliteit. We raden Ruud aan ieder bruidspaar aan. Complimenten!

Maud&Thijs(bruidsreportage)

Bij een prachtige dag horen prachtige foto’s en Ruud zorgt ervoor dat je die krijgt! Wij hebben enorm genoten van onze trouwdag en we merkten helemaal niet dat Ruud die dag zo hard aan het werk was. Maar dat was aan de foto’s wel terug te zien want hij heeft van ieder onderdeel tijdens de ceremonies geweldige plaatjes weten te schieten. Bijzonder mooie reportage kiekjes gemaakt en op de foto’s van het feest is duidelijk zichtbaar hoe enthousiast en knallend wij onze heerlijke dag hebben afgesloten! Dankjewel Ruud!

Rianne&Jan-Willem (bruidsreportage)

Fantastisch! Kan niet anders zeggen. Foto’s hadden niet mooier gekund. Een prachtige weerspiegeling van onze geweldige dag. En daarbij komt nog dat Ruud gewoon een relaxt en gepassioneerd persoon is, waardoor alles heel natuurlijk verloopt en dat zie je ook op de foto’s. Nogmaals bedankt!

Marion&Rob (bruidsreportage

Nogmaals dank voor de geweldige foto’s die je op onze bruiloft hebt gemaakt. We krijgen veel complimenten, dat je zo goed bent in je vak en ik kan het alleen maar beamen. Een hele mooie dag vol met geweldige herinneringen heb je super voor ons vastgelegd!

Rianne&Michiel (bruidsreportage)

Ruud, bedankt voor de prachtige foto’s! We zijn er super blij mee. Het was voor ons een hele mooie speciale dag die je perfect hebt weten vast te leggen. We zullen je zeker aanraden bij anderen en als we zelf nog een shoot willen doen hoor je het meteen. Nogmaals bedankt!!!!

Sanny (zwangerschapsshoot)

Ik heb even een traantje weg moeten pinken bij het zien van onze shoot. Een prachtige herinnering aan een prachtige zwangerschap! Bedankt Ruud!

Ilse&Bernard (bruidsreportage)

Ruud,
Bij deze willen wij jou nogmaals bedanken voor de mooie foto’s die je van ons gemaakt hebt tijdens onze bruiloft. Je manier van werken, vooraf, maar ook zeker op de dag zelf is erg prettig en zeer professioneel. Je hebt ideeën waar prachtige foto’s uit voort zijn gekomen.
De foto’s hebben we mooi op een dvd gekregen en iedere foto laat ons terug denken aan de mooiste dag van ons leven! Bedankt!

Britt (newbornshoot)

Met alle rust en liefde heeft hij onze kleine man zo mooi op de foto gezet! Ontzettend blij met de mooie newborn fotoshoot! Echt een aanrader!

Kelly&Patrick (bruidsreportage & gezinsshoot

We zijn ontzettend blij dat we Ruud als fotograaf op onze bruiloft mochten hebben. Buiten de prachtige foto’s en album die hij gemaakt heeft was het ook erg prettig hem erbij te hebben. Zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, wist hij de goede momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. Onze bruiloft begon helaas ongewoon, maar Ruud wist hier heel goed mee om te gaan en heeft geholpen waar mogelijk. Nogmaals, de foto’s van zowel de bruiloft als de pre-shoot waren prachtig en we zijn ook erg blij met Ruud als persoon!

Audrey

Al diverse shoots met ruudC gedaan (familie, zakelijk) en altijd top! Mooie persoonlijke foto’s. Prettig en heel kundig persoon, echte aanrader!

Brenda (shoot met huisdieren)

Ik was tot tranen geroerd bij het zien van de foto’s. Ruud heeft mijn paard, mijn hond en mij zo mooi weten vast te leggen. Echt gewoon zoals we zijn. Superbedankt!

Nina (loveshoot & gezinsshoot)

Ruud, je maakt erg mooie foto’s en zorgt er ook voor dat de shoot een hele leuke ervaring wordt! Wij zijn superblij met het resultaat en contacteren jou de volgende keer absoluut weer! Bedankt!

Nicole&Harley (zwangerschaps- en newbornshoot)

We willen je nogmaals bedanken voor de ontzettend leuke, gezellige zwangerschapsshoot en de newbornshoot van onze kleine. De foto’s zijn prachtig geworden! We krijgen er veel complimenten over. We zullen zeker reclame voor je maken en aan jou denken in de toekomst zodra we weer een shoot willen met de kleine samen. Dank je wel!

Josien (bruidsreportage)

Echt FANTASTISCH, mooiste foto’s ooit :) Wij zijn er heel blij mee!

Cyriel (newborn- en zakelijke shoots)

Zeer tevreden over de fotografie van Ruud, zowel privé als zakelijk! Prettig in de omgang, leuke ideeën en rechtenvrije foto’s tegen een scherpe prijs. Absolute aanrader!

Irene&Bjorn (zwangerschapsshoot)

Super gave zwangerschapsshoot met geweldige foto’s als resultaat. Fijne fotograaf om mee te werken die ontzettend goed naar onze wensen luisterde!

Tom&Karen (zwangerschapsshoot)

Erg leuke zwangerschaps-fotoshoot met Ruud. Resultaat, mooie unieke foto’s! Ruud heeft snel in de gaten hoe iemand op de juiste manier te fotograferen. Dit stelde ons snel op het gemak, met een relaxe en leuke fotoshoot als gevolg. Ook complimenten voor de locatie keuze van Ruud, de Beegderheide. Veelzijdige locatie waar Ruud perfect gebruik weet te maken van de mogelijkheden.

(deze recensies zijn oorspronkelijk geplaatst op mijn Facebook-pagina http://www.facebook.com/ruudCFotografie) of op mijn pagina op www.ThePerfectWedding.nl
Chat
Kan ik je helpen?
Hoi! Kan ik helpen? :-)