loveshoots.

de liefde is mooi.

Er zijn maar weinig dingen zo moeilijk te beschrijven, te bevatten of te vangen als de liefde. Wat je wel heel goed met de liefde kunt doen: Het laten zien, en laten voelen. Je kunt elkaar vasthouden, knuffelen, innig zoenen. Je kunt elkaar strelen en gek met elkaar doen. Dingen die je als verliefd stel dagelijks doet, maar die je eigenlijk niet vaak genoeg op de foto zet. Daarvoor is een loveshoot perfect. Tijdens een loveshoot kunnen jullie gewoon jullie verliefde zelf zijn. Ik zorg ervoor dat die verliefdheid perfect in beeld komt.

hoe gaat een loveshoot in zijn werk?

Allereerst zoeken we samen een mooie locatie uit. Vaak is dat buiten, in de natuur. Zelf vind ik een mooi natuurgebied geweldig mooi passen bij zo’n mooi onderwerp als de liefde. Maar ook als jullie een wat andere look willen, dan zoeken we samen naar een locatie die bij jullie wensen en persoonlijkheid aansluit. Jullie favoriete stad bijvoorbeeld of een andere plek die voor jullie belangrijk is.

Daar worden je vervolgens ongeveer een uur lang samen gefotografeerd. Maar het leukste is: Jullie hoeven niets te gaan forceren. Ik geef alleen aanwijzingen waar nodig, en ik zorg ervoor dat jullie je helemaal op jullie gemak voelen. En dan laat ik de liefde de rest van het werk doen.

RUUDC Fotografie, loveshoot Limburg, loveshoot Roermond, verlovinggshoot Nederland, loveshoot Amsterdam, loveshoot Randstad, verlovingsshoot Limburg, elopement Limburg, elopement Amsterdam, elopement Randstad, fotoshoot Limburg, fotograaf Limburg, portretfotograaf Roermond, elopement fotograaf, fotoshoot in het buitenland, elopement photographer, worldwide elopement photographer, international wedding photographer, london elopement photographer, london couples shoot, london engagement shoot

wat zijn de kosten?

Na de shoot ontvangen jullie van mij een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mogen jullie 12 foto’s uitzoeken. Meer foto’s bestellen is natuurlijk mogelijk! De uitgekozen foto’s worden door mij nabewerkt.

Jullie ontvangen alle foto’s zowel in kleur als zwart-wit (24 foto’s in totaal dus!) in een mooie online fotogalerij waarin de foto’s te bekijken en downloaden zijn. Deze fotogalerij blijft 3 maanden online staan. Heel handig is dat je in de fotogalerij ook meteen afdrukkenen andere fotoproducten kunt bestellen!

IN HET KORT:
– Fotoshoot van een uur op locatie.
– 10 zorgvuldig bewerkte foto’s in zowel kleur als zwart-wit (20 in totaal) in hoge resolutie zonder watermerk.
– Prachtige online fotogalerij

€279,-

 • Extra bewerkte foto’s zijn aan te schaffen voor €59,- per 5 of €99,- per 10. Deze foto’s ontvangen jullie zowel in kleur als in zwart-wit.
 • Kun je maar niet kiezen? Voor €199,- ontvangen je in totaal 50 unieke, bewerkte beelden, 40 stuks extra dus!
 • Hebben jullie RUUDC Fotografie geboekt voor jullie bruidsreportage? Dan is een loveshoot bij te boeken met €50,- korting.
 • De eerst 25km reiskosten zijn inbegrepen. Daarbuiten €0,30/km.
RUUDC Fotografie, loveshoot Limburg, loveshoot Roermond, verlovinggshoot Nederland, loveshoot Amsterdam, loveshoot Randstad, verlovingsshoot Limburg, elopement Limburg, elopement Amsterdam, elopement Randstad, fotoshoot Limburg, fotograaf Limburg, portretfotograaf Roermond, elopement fotograaf, fotoshoot in het buitenland, elopement photographer, worldwide elopement photographer, international wedding photographer

fotoseries.

Een loveshoot doen is gewoon heel leuk. En dat hoeven jullie niet op mijn woord te geloven hoor. Bekijk onderstaande fotoseries dan eens, en stel jullie voor hoe tof het zou zijn als jullie jezelf op zulke foto’s terug zouden zien? Die beelden en herinneringen neemt niemand je ooit nog af. 

shoot inplannen?

Hopelijk zijn jullie na het bekijken van deze pagina net zo enthousiast geworden als ik zelf. Neem snel contact op om een afspraak in te plannen voor jullie loveshoot!

Hopelijk tot heel snel!

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Chat
  Kan ik je helpen?
  Hoi! Kan ik helpen? :-)