YOUR WAY

Mentoring Bruidsfotografie

MENTORING VOOR BRUIDS FOTOGRAFEN

Een artikel over verkooptechniek vertelde me dat ik dit verhaal moest beginnen met een kek verhaaltje over hoeveel ervaring ik wel niet heb, hoeveel bruiloften ik geschoten heb, hoeveel awards ik op mijn naam heb staan. Kortom, een potje opscheppen om mijn expertise en deskundigheid kracht bij te zetten, zodat je denkt: ‘Woah, deze knaap moet ik hebben’. Dat laat ik liever achterwege. Nee, ik doe het lekker op mijn eigen manier. 

MY WAY.

Ik zat al een hele tijd te dubben over het aanbieden van mentoring. Ik deel mijn kennis graag en ik ben iemand die er echt van kan genieten om mensen te helpen. Dat is de aard van het beestje. Maar waar begin je? Wat heb ik te bieden in het enorm grote aanbod van workshops en mentoring? Twijfels en onzekerheden in overvloed. Maar toen werd het opeens duidelijk: Ik moet het gewoon op mijn manier doen. Want één van mijn grootste uitdagingen in de vroege jaren was het vinden van een richting. Ik ga je helpen om YOUR WAY te vinden. 

“ Er zijn vele wegen naar Rome’.”

Toegegeven, dat is nogal een cliché. Maar hoe afgezaagd deze uitspraak ook is, als er één sector is waarbij dit klopt als een bus, is het wel bruidsfotografie. Er zijn denk ik wel 1000 manieren om een goede bruidsfotograaf te worden en te zijn.
Bruidsfotograaf trouwfotograaf bruidsreportage trouwreportage

ER IS MAAR 1 'YOUR WAY'

Er is maar één fotograaf die is zoals jij bent. In onze mentoring gaan we op zoek naar jouw eigen, unieke weg naar het zijn van een goede fotograaf. We gaan kijken naar je krachten en zwakten, als fotograaf maar vooral ook als mens. We kijken naar hoe zich dat vertaalt in je werk als bruidsfotograaf en we gaan werken aan hoe je het maximale uit jezelf kunt halen, zonder je eigenheid te verliezen.
En wat er ook allemaal tevoorschijn komt, van mij krijg je te belofte dat ik eerlijk ben. Dat ik zeg wat ik vind, of dat nou leuk is of niet. 
Maar ik hou altijd ‘your way’ in mijn achterhoofd.

GOED VERHAAL!
MAAR WAT HOUDT DAT CONCREET IN?

WIE BEN IK?

We beginnen onze Your Way samenwerking met een goede basis. We gaan grondig kennismaken en een beeld vormen van wie jij bent als persoon en als fotograaf. We hebben het over je dromen, je doelen en je ideale klant.

 

VOOR DE LEEUWEN

We gaan samen ruwe bruiloften bespreken. Ik gooi je voor de leeuwen. Ik ga kijken naar hoe je bruiloften fotografeert en hoe dat beter kan. Welke beelden selecteer je en waarom? Er wordt grondig gekeken naar hoe je te werk gaat, hoe je je beelden vormgeeft, momenten vangt, met licht omgaat, maar ook naar de technische kant en je nabewerking. 

PRESENTATIE & COMMUNICATIE

Je website, Social Media kanalen en communicatie met je klanten worden doorgespit. Je bedrijf komt onder de loep en we kijken samen naar hoe dit aansluit bij waar je heen wil als fotograaf en hoe dit aansluit bij het bereiken van je ideale klanten.

BUT WAIT, THERE'S MORE

Mijn totale mentoring-traject bestaat uit 8 sessies van in totaal zo’n 16 uur. Het traject duurt ongeveer een half jaar, maar ik sta tot een jaar lang voor je klaar. We doen de mentoring namelijk op jouw tempo. Want niet iedereen leert even snel en niet iedereen pikt verandering en nieuwe gewoonten even snel op. Ik geloof dat je het beste leert op je eigen tempo.

Sowieso is de mentoring ook op maat aan te passen. Wil je meer de nadruk leggen op een bepaald onderdeel? Op bijvoorbeeld journalistieke fotografie, je presentatie of je techniek? Dat kan gewoon. Je kunt ook tegen een gereduceerd tarief extra sessies bij boeken waarbij we een bepaald onderwerp verder uitdiepen. 

KIES
JOUW MENTO RING

1-OP-1 MENTORING

Een compleet traject waarin we
jouw eigen weg gaan vinden

€1495,-

(excl. BTW)
 • 8 sessies
 • 16 uren mentoring
 • 1-op-1 begeleiding
 • Mentoring in je eigen tempo

LOSSE SESSIES


Wanneer mentoring teveel is, of als je een bepaald onderwerp wil uitdiepen

€199,-

(excl. BTW)
 • Sessie van ongeveer 2 uur
 • Via Zoom of op locatie
 • Persoonlijke begeleiding
 • Jij kiest het onderwerp

klaar om een betere fotograaf te worden?

Let’s get started! Vul het contactformulier in en we gaan knallen. Ik kan niet wachten om te beginnen. Jij ook?

  Naam

  Website (optioneel)

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Geïnteresseerd in:

  Bericht

  Chat
  Kan ik je helpen?
  Hoi! Kan ik helpen? :-)