Model voor 1 dag

Droom jij er ook van om een dag als een echt model door het leven te gaan? Of wil je graag model worden, en zoek je professionele foto’s voor je portfolio of om op te sturen naar castingbureaus? Word dan model voor 1 dag!

Zo’n modellendag ziet er als volgt uit:

Ten eerste word je door een visagiste en haarstyliste grondig onder handen genomen. Je wordt voorzien van professionele visagie, waarmee je gezicht en je ogen van de foto’s af spatten. Daarna worden je haren gestyled, om ervoor te zorgen dat je er écht als een model uit ziet. Tenslotte je kleding: je kunt zelf je mooiste kleding meenemen, waaruit 3 spetterende outfits samengesteld worden. Ook is het mogelijk om model te staan in vintage kleding en accessoires van NamaNama.nl.

2014-08-26_0002

Als je er dan helemaal op je mooist uitziet, gaan we aan de slag met het fotograferen. Je wordt gedurende 1,5-2 uur op 2 of 3 verschillende locaties en met 3 verschillende outfits gefotografeerd, zodat je veel variatie krijgt in de foto’s. Tijdens het fotograferen wordt gelet op je presentatie, uitstraling, je houding en je gezichtsuitdrukking. Aan de hand van aanwijzingen en voorbeelden zorgen we ervoor dat je als een echt professioneel model op de foto komt.

Na de shoot worden je foto’s zorgvuldig bewerkt. Je ontvang 20 bewerkte foto’s in webresolutie, zowel in kleur als zwart-wit. Tenslotte kun je kiezen uit 1 afdruk van 30x45cm, 2 afdrukken van 20x30cm of 4 afdrukken van 15x22cm voor in je portfolio. Meer afdrukken kun je natuurlijk altijd bijbestellen.

Je bent al model voor 1 dag voor €249,-. Dit is inclusief BTW, professionele visagie en haarstyling, fotoshoot met uitgebreide coaching, de gekozen afdrukken en reiskosten binnen een straal van 15km van Roermond. Reiskosten daarbuiten zijn €0,30/km.

Julie14-08-14_026

Kun je niet wachten om als model aan de slag te gaan? Maak dan meteen een afspraak:

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Chat
  Kan ik je helpen?
  Hoi! Kan ik helpen? :-)