Popfotograaf Limburg – concertfotografie – festival fotograaf

Popfotograaf Limburg, concertfotografie & festival fotografie

RUUDC Fotografie – Popfotograaf in Limburg. Ik ben al een groot muziekliefhebber zo lang als ik me kan herinneren. Popfotografie had dan ook mijn interesse vanaf het begin van mijn fotografie-carrière. In het bijzonder word ik altijd blij van live muziek. Wanneer ik een nieuwe artiest of een nieuw album ontdek, dan ga ik altijd op Youtube op zoek naar live uitvoerigen van de muziek. Want daarin zit ‘m voor mij de energie. Ongepolijst, ruw, hard en vol overgave. Ik vind het helemaal te gek om dat in beeld te vereeuwigen. 

Portfolio concertfotografie

Het geroezemoes van het publiek wordt steeds onrustiger. Het zal zo toch wel beginnen? Mensen kijken ongeduldig op hun horloge of telefoon om te zien hoe laat het is. En dan opeens gaat de achtergrondmuziek uit. De lichten dimmen.  De show begint en het dak gaat eraf! Het publiek wordt extatisch terwijl de artiest 110% geeft op het podium. Dit wordt een optreden om nooit te vergeten.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Portfolio promo fotografie

Ik werk graag samen met creatievelingen. Ik krijg er energie van en het houdt me scherp. Zelf speel ik sinds mijn 17 gitaar. Althans, ik pingel een beetje. Maar ik voel me als een vis in het water bij muzikanten en artiesten die wél weten waar ze mee bezig zijn. Creatievelingen net als ik met passie voor het eindresultaat. Combineer mijn skills als fotograaf met jullie talent als muzikant en BOOM! Magic happens. Laten we iets tofs maken samen. Want jullie muziek verdient vet beeldmateriaal, toch?

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Opdrachtgevers

In de afgelopen jaren heb ik als popfotograaf in Limburg onder andere voor onderstaande opdrachtgevers popfotografie, concertfotografie  en festivalregistraties mogen verzorgen:

Popfotograaf nodig?

Op zoek naar te gekke bandfoto’s? Zoekt jouw festival nog een popfotograaf? Heb je een awesome optreden met je band dat je vastgelegd wil hebben? Neem dan contact op!

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Chat
  Kan ik je helpen?
  Hoi! Kan ik helpen? :-)