Publicaties

Op deze pagina vind je een aantal internationale en nationale publicaties waar ik de fotografie voor verzorgd heb. Ben je op zoek naar inspiratie voor je bruiloft, kijk dan ook zeker hier eens!

weddingchicks2015

Wedding Chicks – Cozy vintage natural wedding

Bourgondische vintage bruiloft in de Limburgse natuur. Vintage bruidsboetiek NamaNama.nl verenigt verschillende elementen uit verleden en heden en creeërt daarmee bruiloftsinspiratie van tijdloze schoonheid. Deze shoot viert de bourgondische levensstijl en de mooie natuur van het Zuiden. Bekijk deze blog zeker als je op zoek bent naar inspiratie voor een bohemian-style bruiloft! Ook voor do-it-yourself inspiratie.
 
 
 
 


lmd-featured-300-d copy

Love My Dress: 1950s, 1960s & 1970s Vintage wedding dress elegance

Geïnspireerd door de groene, bosrijke omgeving maakte ik deze prachtige fotoserie, met in de hoofdrol de vintage en elegante trouwjurken van samen met NamaNama.nl. Deze blog mag je niet missen als je houdt van vintage trouwjurken!
 
 
 


 

weddingchicks2015

Wedding Chicks – Romantic Lace Boudoir Session

Een stijlvolle boudoir beleving, in een prachtige, klassieke setting. Genieten!

 

 

 

 

featuredbutton-300x300

Vintage belle époque and edwardian wedding dresses

 
 
 
 
 
 
 
 
 
TPW250x250

ThePerfectWedding

ThePerfectWedding.nl is één van de grootste trouwwebsites van Nederland, boordevol inspiratie, nuttige tips en informatie over trouwleveranciers. Mijn foto’s worden in een groot aantal artikelen op deze website gebruikt. Kijk zelf maar eens:

Chat
Kan ik je helpen?
Hoi! Kan ik helpen? :-)