Boudoirshoot | Boudoir Fotografie

Een boudoirshoot kun je om zoveel redenen doen. Ga je bijvoorbeeld binnenkort trouwen of wil je gewoon een persoonlijk cadeau, dan is het een perfecte verrassing voor je geliefde, bijvoorbeeld om als cadeau te geven vlak voor of na jullie grote dag. Maar je kunt het natuurlijk voor jezelf doen omdat je altijd al een keer mooi en vrouwelijk op de foto hebt willen staan.

In een boudoirshoot word je stijlvol, elegant en sensueel op de foto gezet. Dus voor wiens ogen de foto’s ook bedoeld zijn, je kunt erop rekenen dat ze warm ontvangen zullen worden. Maar behalve dat je gefotografeerd wordt, word je ook in de watten gelegd. Een boudoirshoot is namelijk niet zomaar een fotosessie, het is een beleving op zich. Je wordt van het begin tot het eind op je wenken bediend.

RUUDC, boudoir, bridal boudoir, boudoirshoot, boudoirshoot Nederland, boudoir limburg, boudoir shoot Nederland boudoir fotoshoot, boudoir foto, boudoir fotografie, fotoshoot boudoir, lingerieshoot, fotoshoot lingerie, boudoir sessie, boudoir fotograaf, limburg, roermond, maastricht, heerlen, kerkrade, venlo, weert, sittard, geleen

Voor de shoot hebben we al uitgebreid contact gehad besproken welke stijl en sfeer je mooi vindt. Ook wat betreft kleding/lingeriekeuze  wordt er overlegd. Het is natuurlijk het leukste als je speciaal voor de shoot zelf zorgt voor mooie lingerie. Heb je prachtige bruidslingerie gekocht voor je trouwdag? Perfect! Daarmee wordt de verrassing alleen nog maar groter, omdat je geliefde weet dat je deze lingerie zelf hebt uitgezocht voor de grote dag. Ook kiezen we samen een locatie uit. Heb je thuis een mooie, ruime en lichte slaapkamer? Dan kan de shoot ook gewoon thuis in je vertrouwde omgeving plaatsvinden.

Je hoeft geen enkele ervaring met fotoshoots of als model te hebben om een boudoirshoot te kunnen doen

Hoe gaat de boudoirshoot in zijn werk?

De shoot begint met visagie en haarstyling. Je wordt door een professionele visagiste prachtig opgemaakt en je haren worden gestyled. Zo krijg je gegarandeerd de wow-factor! Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost en je voelt je mooi, sensueel en zelfverzekerd. Na het uitkiezen van de kleding en lingerie (1 of 2 sets) kunnen we beginnen met de shoot. Maak je niet druk, je hoeft echt geen model te zijn om een boudoirshoot te kunnen doen. We nemen alle tijd voor je shoot, en zorgen er door middel van duidelijke aanwijzingen en voorbeelden voor dat je als een waar model op de foto komt. De shoot zelf duurt gemiddeld zo’n 1,5-2 uur, maar we kijken vooral niet te veel op de klok.

Tijdens deze hele ervaring wordt ook je innerlijke mens goed verzorgd met lekkernijen als prosecco, sapjes, bonbons en macrons of fruit. Natuurlijk ook in overleg met wat jij lekker vindt. Na afloop van de shoot is er natuurlijk de gelegenheid om even na te genieten en nog een glaasje bubbels te drinken.

RUUDC, boudoir, bridal boudoir, boudoirshoot, boudoirshoot Nederland, boudoir limburg, boudoir shoot Nederland boudoir fotoshoot, boudoir foto, boudoir fotografie, fotoshoot boudoir, lingerieshoot, fotoshoot lingerie, boudoir sessie, boudoir fotograaf, limburg, roermond, maastricht, heerlen, kerkrade, venlo, weert, sittard, geleen

De hele boudoir ervaring duurt ongeveer 3 uur. Na de shoot worden je 15 mooiste foto’s zorgvuldig nabewerkt, en verwerkt in een prachtig luxe fotoboek van 20x20cm, waarmee je ook een tastbare herinnering aan de shoot hebt. Deze 15 foto’s ontvang je zowel in kleur als in zwart-wit.

Een boudoirshoot is een totale beleving:

+ Professionele visagie & haarstyling.
+ Boudoir shoot van 1,5 – 2 uur.
+ 20 bewerkte foto’s zowel in kleur als zwart wit, geleverd in webresolutie (1080 pixels) via een downloadlink. Wil je liever zelf afdrukken verzorgen? Dan kun je de benodigde bestanden in hoogste resolutie bijbestellen. Zie het kopje ‘optioneel’.

+ Een luxe fotoboek van 20x20cm waarin je mooiste foto’s verwerkt worden.
+ Drinken (sapjes & prosecco) en lekkernijen gedurende de hele ervaring, aangepast aan wat jij lekker vindt.
+ Een met een wachtwoord beveiligde foto-galerij, waarin je niet alleen de foto’s kun bekijken maar ook vergrotingen, canvasprints en allerlei andere fotoproducten kunt bestellen. Je krijg hier tevens €10,- besteltegoed bij.

De investering voor dit totaalpakket is €379,-

 

Psst! Ga je trouwen en wil je je aanstaande verrassen? Als je een trouwreportage boekt of hebt geboekt bij RUUDC Fotografie krijg je €50,- korting op de boudoir beleving. Niet tegen je verloofde zeggen ;-)

Optioneel:

+ Foto’s in hoogste resolutie resolutie: Voor €99,- mag je 8 foto’s uitzoeken, die je vervolgens in hoogste resolutie ontvangt. Daarna €19,- per extra foto.
+ Extra bewerkte foto’s: Wil je graag meer foto’s ontvangen van je shoot? Extra bewerkte foto’s zijn aan te schaffen voor €59,- per 5 of €99,- per 10. Deze foto’s worden dan ook in de webstore toegevoegd, zodat je ze ook kunt bestellen.

Aarzel niet, en stuur meteen een bericht om een afspraak te maken.

In verband met drukte is het niet altijd mogelijk om op korte termijn een shoot in te plannen. Reserveer je boudoir sessie dus ruim op tijd. Als je vragen hebt over de boudoir sessie, stel ze dan gerust.

Naam

E-mail

E-mail (ter controle)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Credits voor de foto’s op deze pagina

Visagie&haarstyling: Charlotte’s Visagie
Styling&attire: NamaNama

(aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend)