Loveshoot

De liefde. Er zijn maar weinig dingen zo moeilijk te beschrijven, te bevatten of te vangen als de liefde. Wat je wel heel goed met de liefde kunt doen: Het laten zien, en laten voelen. Je kunt elkaar vasthouden, knuffelen, innig zoenen. Je kunt elkaar strelen en gek met elkaar doen. Dingen die je als verliefd stel dagelijks doet, maar die je eigenlijk niet vaak genoeg op de foto zet. Daarvoor is een loveshoot perfect. Tijdens een loveshoot kunnen jullie gewoon jullie verliefde zelf zijn. Ik zorg ervoor dat die verliefdheid perfect in beeld komt.

Gonnie&Michiel26-03-16_026

Hoe gaat een loveshoot in zijn werk?

In overleg wordt een mooie locatie uitgezocht. Vaak is dat buiten, in de natuur. Zelf vind ik een mooi natuurgebied geweldig mooi passen bij zo’n mooi onderwerp als de liefde. Maar ook als jullie een wat andere look willen, dan zoeken we samen naar een locatie die bij jullie wensen en persoonlijkheid aansluit. Daar worden je vervolgens ongeveer een uur lang samen gefotografeerd. Maar het leukste is: Jullie hoeven niets te gaan forceren. Ik geef alleen aanwijzingen waar nodig, en ik zorg ervoor dat jullie je helemaal op jullie gemak voelen. En dan laat ik de liefde de rest van het werk doen.

Wat is bij een shoot inbegrepen?

Na de shoot ontvangen jullie van mij een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mogen jullie 15 foto’s uitzoeken. Meer foto’s bestellen is natuurlijk mogelijk! De uitgekozen foto’s worden vervolgens tot in de puntjes bewerkt. Jullie ontvangen via een downloadlink de bewerkte foto’s in webresolutie (1080 pixels in de hoogte), zowel in kleur als zwart-wit. 30 foto’s in totaal dus! Met deze bestanden zijn de foto’s mooi te bekijken op telefoons, tablets, maar ook op (televisie-)beeldschermen. Willen jullie afdrukken, canvasprints of andere fotoproducten bestellen? Dat kan in de webstore die jullie gratis bij elke shoot van mij ontvangen. Bovendien krijgen jullie in deze webstore €10,- besteltegoed! Wil je zelf afdrukken bestellen? Dan kun je de hiervoor benodigde bestanden in hoogste resolutie bijbestellen. Zie het kopje ‘opties’. De eerste 20km reiskosten binnen Limburg zijn inbegrepen. Daarbuiten €0,30/km.

€199,-

 

Opties

+ Foto’s in hoogste resolutie Voor €99,- mogen jullie 8 foto’s uitzoeken, die vervolgens in de hoogste resolutie opgestuurd worden. Daarna €19,- per extra foto. Deze bestanden heb je nodig wanneer je zelf afdrukken of vergrotingen zou willen bestellen.
+ Meer bewerkte foto’s Extra bewerkte foto’s zijn aan te schaffen voor €29,- per 3, €39,- per 5 of €59,- per 10. Deze foto’s worden dan in de webstore toegevoegd, zodat jullie ze ook kunt bestellen.

Willen jullie een afspraak maken of nog wat meer informatie? Stuur dan meteen een bericht via het contactformulier:

Naam

E-mail

E-mail (ter controle)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

(aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend)