Loveshoot

De liefde. Er zijn maar weinig dingen zo moeilijk te beschrijven, te bevatten of te vangen als de liefde. Wat je wel heel goed met de liefde kunt doen: Het laten zien, en laten voelen. Je kunt elkaar vasthouden, knuffelen, innig zoenen. Je kunt elkaar strelen en gek met elkaar doen. Dingen die je als verliefd stel dagelijks doet, maar die je eigenlijk niet vaak genoeg op de foto zet. Daarvoor is een loveshoot perfect. Tijdens een loveshoot kunnen jullie gewoon jullie verliefde zelf zijn. Ik zorg ervoor dat die verliefdheid perfect in beeld komt.

Gonnie&Michiel26-03-16_026

Hoe gaat een loveshoot in zijn werk?

In overleg wordt een mooie locatie uitgezocht. Vaak is dat buiten, in de natuur. Zelf vind ik een mooi natuurgebied geweldig mooi passen bij zo’n mooi onderwerp als de liefde. Maar ook als jullie een wat andere look willen, dan zoeken we samen naar een locatie die bij jullie wensen en persoonlijkheid aansluit. Daar worden je vervolgens ongeveer een uur lang samen gefotografeerd. Maar het leukste is: Jullie hoeven niets te gaan forceren. Ik geef alleen aanwijzingen waar nodig, en ik zorg ervoor dat jullie je helemaal op jullie gemak voelen. En dan laat ik de liefde de rest van het werk doen.

Wat is bij een shoot inbegrepen?

Na de shoot ontvangen jullie van mij een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mogen jullie 12 foto’s uitzoeken. Meer foto’s bestellen is natuurlijk mogelijk! De uitgekozen foto’s worden door mij nabewerkt. Jullie ontvangen via een downloadlink de bewerkte foto’s in hoogste resolutie, zowel in kleur als zwart-wit. 24 foto’s in totaal dus! Met deze bestanden zijn de foto’s mooi te bekijken op telefoons, tablets en op (televisie-)beeldschermen, en ook zijn ze te gebruiken voor het maken van afdrukken. Tevens krijgen jullie van mij een link naar een goede afdrukcentrale, waar jullie allerlei afdrukken en andere fotoproducten van topkwaliteit kunnen bestellen. De reiskosten binnen Limburg zijn inbegrepen. Daarbuiten €0,30/km.

€269,-

Hebben jullie RUUDC Fotografie geboekt voor jullie bruidsreportage? Dan is een loveshoot te boeken voor €199,-

Opties

+ Meer bewerkte foto’s Extra bewerkte foto’s zijn aan te schaffen voor €89,- per 5 of €129,- per 10. Deze foto’s ontvangen jullie dan ook in hoogste resolutie.

Willen jullie een afspraak maken of nog wat meer informatie? Stuur dan meteen een bericht via het contactformulier:

Naam

E-mail

E-mail (ter controle)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

(aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend)