Heel vroeger dacht men dat de aarde plat was. En rijdend door het Friese landschap, waarin een verdwaalde verkeersdrempel de enige glooiing in het landschap lijkt te zijn, kan ik me heel goed voorstellen dat men dat dacht.

Maar ik was natuurlijk niet helemaal naar Friesland afgereisd om een les geschiedenis te geven. Ik was daar om de laatste bruidsreportage van het jaar te fotograferen. Een bruiloft die heel goed in 1 woord beschreven kan worden: Koud!

Bij het fotograferen van bruiloften zijn ijzige kou en snijdende wind niet de meest ideale omstandigheden. Maar in het leuke en lieve gezelschap van Kristina, Ruud en hun familie en vrienden deed dat er helemaal niet toe. Samen met toppers VivianSjoerd, en mijn lieftallige wederhelft Nathalie werd het een bruiloft om niet snel meer te vergeten.

Het was een warme dag!

Kijk zelf maar:

bolsward, bruidsfotograaf friesland, bruiloft friesland, bruiloft polleplaets, bruiloft pollepleats, bruiloft Sudwest Fryslan, fotograaf friesland, fotograaf Sudwest Fryslan, friesland, pollepleats, ruudc, sandfirden, Súdwest-Fryslân, trouwalbum, trouwen friesland, trouwen polleplaets, trouwen pollepleats, trouwen Súdwest-Fryslân, trouwfoto, trouwfotograaf friesland, westhem, trouwen westhem, trouwen sandfirden, broerekerk westhem, trouwen broerekerk, winterbruiloft data-src=