Bruidsfotograaf Limburg | Informatie & kosten bruidsfotografie

it all starts with a click.

De klik. Een vierletterig woord dat het geluid beschrijft dat een camera maakt wanneer je een foto neemt. Maar ook een woord dat de chemie beschrijft wanneer twee mensen vanaf het eerste moment een connectie hebben. Welke definitie van het woord je ook kiest, beide zijn van groot belang. Een klik tussen twee mensen kan leiden tot liefde, en een klik van mijn camera kan een herinnering worden die je voor altijd met je mee zult dragen. Het is mijn passie om emoties, expressies en chemie vast te leggen. En heel belangrijk: om daar veel plezier aan te beleven.

welkom.

Gefeliciteerd!

Jullie zijn op deze pagina aangekomen in de zoeaktocht naar een bruidsfotograaf om jullie grote dag op zijn mooist te vereeuwigen. Een fotograaf die met jullie samen werkt aan het creëren van de mooiste herinneringen. Dit is een zoektocht naar niet zomaar mooie foto’s, maar foto’s met gevoel, betekenis en emotie. Foto’s gemaakt door een fotograaf die jullie vastlegt zoals jullie zijn, die zorgt voor een ontspannen sfeer waar jullie je bij op je gemak voelen. Maar zeker ook een fotograaf die begrijpt dat elke trouwdag uniek is. 

Want er is maar 1 bruiloft die er nu toe doet: Die van jullie.

RUUDC Fotografie zorgt ervoor dat jullie trouwdag perfect wordt vastgelegd. De kleine details, de mooie, emotionele momenten en natuurlijk jullie als stralende middelpunt worden door een topfotograaf vereeuwigd.

Willen jullie mij alvast wat beter leren kennen? Klik dan hier.

werkwijze.

Wanneer ik op een bruiloft aanwezig ben, dan ben ik voor jullie eigenlijk meer een gast. Ik ben redelijk onzichtbaar aanwezig, en ik leg jullie dag vast in spontane momenten en emoties. Gedurende de dag zal ik zelden iets van jullie vragen of jullie aanwijzingen geven. Ik val jullie gasten ook niet lastig met ‘ga even lekker leuk bij elkaar staan’. Ik laat de mooie momenten vanzelf gebeuren, en ik zal alleen ingrijpen wanneer dit écht nodig is. Willen jullie toch een aantal geposeerde foto’s met mensen? Las dan een momentje in om een paar groepsfoto’s te maken. Maar ook hierbij is het een goed idee om dit kort te houden. Want door ervoor te zorgen dat de aandacht zo weinig mogelijk op mij gericht is, kunnen jullie en jullie gasten lekker jezelf zijn, hetgeen de mooiste en meest natuurlijke foto’s oplevert. De enige uitzondering is de fotosessie. Daarbij geef ik natuurlijk wel iets meer aanwijzingen, maar ook hier geldt dat jullie vooral lekker met elkaar bezig zijn. Want op zo’n vaak spannende dag gaat de tijd soms veel te snel, en dan is het fijn om even een momentje samen te hebben. Geniet daarvan!

investering
bruidsfotografie.

RUUDC Fotografie houdt het graag eenvoudig.
Jullie kunnen kiezen uit 2 opties:

Het ALL IN pakket, dat bestaat uit een hele dag fotografie en een groot album.
Óf jullie stellen ‘À la carte’ jullie eigen reportage samen. Moeilijker hoeft het niet te zijn. 

Dus zoeken jullie een enthousiaste, creatieve fotograaf met een persoonlijke aanpak
 en oog voor momenten, emotie en detail?

Bekijk dan de onderstaande pakketten…

 

bruidsfotografie
pakketten.

all in.

Het ALL IN pakket is precies wat het lijkt.Eén uitgebreid totaalpakket voor jullie bruiloft. Een hele dag fotografie, een prachtig, groot en dik album en een loveshoot. Met als kers op de taart een heel aantrekkelijke pakketkorting.Hebben jullie geen zin in concessies, en willen jullie gewoon de ultieme herinnering aan jullie grote dag? Kijk dan niet verder. Ga ALL IN.​

à la carte.

Stel je eigen trouwreportage samen!Dit begint met een compleet startpakket vanaf 6 uren fotografie, dat naar jullie wensen aangepast en uitgebreid kan worden met meer uren, en natuurlijk ook met een album.Willen jullie graag de hele dag vast laten leggen? Bekijk dan het ALL IN pakket.​

INBEGREPEN:

 

– Tot 16 uren fotografie op jullie grote dag. Dus vanaf de voorbereidingen, tot en met het feest. Alles wordt vastgelegd! (twv. €2645,-)

Een kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen, jullie wensen kunnen bespreken en een aantal prachtige trouwalbums kunnen bekijken.

– 500 bewerkte foto’s in hoogste resolutie, zonder watermerk op een USB stick.

Een groot en uitgebreid trouwalbum in linnen of kunstleder van 35x35cm of 40x30cm met 30 spreads/60 pagina’s, geleverd in een luxe bewaarbox in hetzelfde materiaal als jullie album. Waarde: €780,-. 

-Een loveshoot op locatie in Limburg, twv. €199,-. Geen interesse in een loveshoot? Dan kunnen jullie de loveshoot inruilen voor 2 ouderalbums van 20x20cm met 15 spreads/30 pagina’s.

Kort na de trouwerij ontvangen jullie een preview van de foto’s. Deze foto’s zijn gemakkelijk te delen met jullie familie, vrienden en kennissen.

Boek dit totaalpakket en bespaar €429,-

 

INBEGREPEN:

 

– Jullie trouwdag perfect vereeuwigd door een bruidsfotograaf met 11 trouwseizoenen en meer dan 300 bruiloften ervaring.

– Een kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen, jullie wensen kunnen bespreken en een aantal prachtige trouwalbums kunnen bekijken.

– 250 bewerkte foto’s voor 6 uren fotografie. Elk uur meer = +/- 30 bewerkte foto’s extra.

– Een mooi mini-album van 15x15cm met 30 pagina’s. Natuurlijk is een groter en meer uitgebreid album ook mogelijk. Zie het kopje ‘Trouwalbums’ voor meer info.

– De foto’s worden geleverd in hoogste resolutie zonder watermerk op een USB-stick. 

– Kort na de trouwerij ontvangen jullie een preview van de foto’s. Deze foto’s zijn gemakkelijk te delen met jullie familie, vrienden en kennissen

 

➔ Tijdens het hoogseizoen (Mei t/m Oktober) kan er op de vrijdagen en zaterdagen gewerkt worden met een minimum van 8 of 10 uren fotografie, afhankelijk van de datum en reisafstand. 

€3824,- €3395,-

optioneel.

trouwalbums.

Hebben jullie ook al eens nagedacht over een trouwalbum? Ik hoor van mijn klanten heel vaak de uitspraak: “Een trouwalbum pak je veel gemakkelijker even uit de kast om nog eens te bekijken”. En dat is helemaal waar: Een mooi trouwalbum is nog altijd bij uitstek dé herinnering aan jullie trouwdag, waar jullie nog vaak van zullen nagenieten. De trouwalbums die ik lever zijn stuk voor stuk vakwerk. Hoge kwaliteit afdrukken, gebonden boekwerk en prachtige omslagen. De door mij gemaakte layout van het album vertelt het verhaal van jullie trouwdag, zodat jullie deze nog vaak opnieuw kunnen beleven. Een mooie investering voor de toekomst dus!

wat zeggen mijn klanten?

Een prachtige weerspiegeling van onze geweldige dag

Fantastisch! Kan niet anders zeggen. Foto’s hadden niet mooier gekund. Een prachtige weerspiegeling van onze geweldige dag. En daarbij komt nog dat Ruud gewoon een relaxt en gepassioneerd persoon is, waardoor alles heel natuurlijk verloopt en dat zie je ook op de foto’s. Nogmaals bedankt!

Rianne & Jan-Willem

RUUDC Fotografie
5.0
2018-05-03T11:22:10+00:00

Rianne & Jan-Willem

Fantastisch! Kan niet anders zeggen. Foto’s hadden niet mooier gekund. Een prachtige weerspiegeling van onze geweldige dag. En daarbij komt nog dat Ruud gewoon een relaxt en gepassioneerd persoon is, waardoor alles heel natuurlijk verloopt en dat zie je ook op de foto’s. Nogmaals bedankt!

De foto’s zijn prachtig, levensecht, vol emotie

De foto's zijn prachtig, levensecht, vol emotie, in prachtige heldere kleuren en telkens een genot om naar te kijken. Vanwege de afstand hebben we een online kennismaking gedaan via Skype, super prettig! En we hebben elkaar vlak voor het huwelijk eerst ontmoet met een love-shoot. Fijn om even kennis te maken! Ons kleine dochtertje was ook helemaal fan van Ruud, iets wat wij ook als erg prettig hebben ervaren.

Vanaf het begin was er een fijne klik met Ruud en gedurende onze grote dag hebben we het mega gezellig gehad!

Wij wensen iedereen RUUDC Fotografie toe op hun bruiloft!

Danielle & Matthijs

RUUDC Fotografie
5.0
2018-05-03T11:10:38+00:00

Danielle & Matthijs

De foto's zijn prachtig, levensecht, vol emotie, in prachtige heldere kleuren en telkens een genot om naar te kijken. Vanwege de afstand hebben we een online kennismaking gedaan via Skype, super prettig! En we hebben elkaar vlak voor het huwelijk eerst ontmoet met een love-shoot. Fijn om even kennis te maken! Ons kleine dochtertje was ook helemaal fan van Ruud, iets wat wij ook als erg prettig hebben ervaren. Vanaf het begin was er een fijne klik met Ruud en gedurende onze grote dag hebben we het mega gezellig gehad! Wij wensen iedereen RUUDC Fotografie toe op hun bruiloft!

Waanzinnig mooi!

De foto’s zijn echt waanzinnig mooi! Weer helemaal genieten!

Fiona & Dirk

RUUDC Fotografie
2018-05-03T11:28:04+00:00

Fiona & Dirk

De foto’s zijn echt waanzinnig mooi! Weer helemaal genieten!

Boven verwachting goed!

Wij zijn super blij met onze foto's van Ruud, ze zijn echt boven verwachting goed! Het hele proces was ook leuk, ontspannen en gezellig, wat zeker belangrijk is als je geen model bent en nog nooit eerder een foto shoot hebt gedaan :) Aanrader, echt het geld waard, en heel leuk om een love shoot te doen in aanloop van de bruiloft! We hebben nu mooie foto's om op onze bedankjes te printen die we op de bruiloft aan de gasten gaan geven :)
RUUDC Fotografie
5.0
2019-08-13T16:06:25+00:00
Wij zijn super blij met onze foto's van Ruud, ze zijn echt boven verwachting goed! Het hele proces was ook leuk, ontspannen en gezellig, wat zeker belangrijk is als je geen model bent en nog nooit eerder een foto shoot hebt gedaan :) Aanrader, echt het geld waard, en heel leuk om een love shoot te doen in aanloop van de bruiloft! We hebben nu mooie foto's om op onze bedankjes te printen die we op de bruiloft aan de gasten gaan geven :)

Een genot als fotograaf

RUUDC Fotografie wat een heerlijk relaxte man ben jij, een genot als fotograaf. Makkelijk in de omgang, niet continu aanwezig in je gezichtsveld en toch foto’s weten te maken. Een professional pur sang. Niet gek te krijgen, heerlijk! Je bent bijna de hele dag bij ons geweest, alleen maar lof voor je werkwijze. Liefs.

Lindy & Marianne

RUUDC Fotografie
5.0
2019-07-23T17:43:27+00:00

Lindy & Marianne

RUUDC Fotografie wat een heerlijk relaxte man ben jij, een genot als fotograaf. Makkelijk in de omgang, niet continu aanwezig in je gezichtsveld en toch foto’s weten te maken. Een professional pur sang. Niet gek te krijgen, heerlijk! Je bent bijna de hele dag bij ons geweest, alleen maar lof voor je werkwijze. Liefs.

Prettige en ontspannen fotograaf met humor!

Ruud is een prettige en ontspannen fotograaf met humor! Er zijn maar weinig momenten, buiten de reportage, dat je doorhebt dat er constant foto's worden gemaakt. De foto's van zowel het bruidspaar als de gasten blijven op die manier erg puur. Daarbij zijn de foto's ontzettend scherp en helder! Echt prachtig. Dit hebben wij ook diverse malen gehoord van onze gasten en mensen die onze foto's voorbij zagen komen.
Dankjewel! Wij zijn heel tevreden!

Lisa & Hendrik

RUUDC Fotografie
5.0
2018-05-03T10:51:03+00:00

Lisa & Hendrik

Ruud is een prettige en ontspannen fotograaf met humor! Er zijn maar weinig momenten, buiten de reportage, dat je doorhebt dat er constant foto's worden gemaakt. De foto's van zowel het bruidspaar als de gasten blijven op die manier erg puur. Daarbij zijn de foto's ontzettend scherp en helder! Echt prachtig. Dit hebben wij ook diverse malen gehoord van onze gasten en mensen die onze foto's voorbij zagen komen. Dankjewel! Wij zijn heel tevreden!

Ruud is THE ONE!

Ruud was voor ons een geweldige fotograaf! Een fotograaf naar ons hart, maar ook leuk en gezellig in de omgang. Dit alles zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer, tijdens een toch "stressvolle" dag! Waarschijnlijk neemt hij dat mee, uit het zuiden. Daarnaast heeft hij enorm veel creativiteit in zijn manier van foto's schieten, waarbij de pure essentie van een momentopname perfect wordt belicht. Daardoor krijg je echt de mooiste foto's. Eén van de foto's heeft zelfs een prijs gewonnen. Reden te meer om te zeggen, "zoek je een bruidsfotograaf, zoek niet verder, Ruud is THE ONE!"

Jacolien & Hermon

RUUDC Fotografie
5.0
2018-05-03T11:16:32+00:00

Jacolien & Hermon

Ruud was voor ons een geweldige fotograaf! Een fotograaf naar ons hart, maar ook leuk en gezellig in de omgang. Dit alles zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer, tijdens een toch "stressvolle" dag! Waarschijnlijk neemt hij dat mee, uit het zuiden. Daarnaast heeft hij enorm veel creativiteit in zijn manier van foto's schieten, waarbij de pure essentie van een momentopname perfect wordt belicht. Daardoor krijg je echt de mooiste foto's. Eén van de foto's heeft zelfs een prijs gewonnen. Reden te meer om te zeggen, "zoek je een bruidsfotograaf, zoek niet verder, Ruud is THE ONE!"

Blown away by the images

I can't recommend Ruud highly enough: he was the absolute perfect choice for both the images and the wedding day itself.
He was super flexible (which is a huge help when things inevitably don't always run to schedule!), great, funny company, yet also invisible when he needed to be, and so many of our guests went out of their way to comment on what a great guy he was.
We (and everyone!) were blown away by the images; I'm a photographer myself and absolutely hate being on the other side of the camera, yet somehow he made me feel totally comfortable and actually made me like images of myself, which never happens! The end product is just so 'us' and we honestly couldn't be happier.

Sal & Graeme

RUUDC Fotografie
5.0
2018-05-03T11:11:45+00:00

Sal & Graeme

I can't recommend Ruud highly enough: he was the absolute perfect choice for both the images and the wedding day itself. He was super flexible (which is a huge help when things inevitably don't always run to schedule!), great, funny company, yet also invisible when he needed to be, and so many of our guests went out of their way to comment on what a great guy he was. We (and everyone!) were blown away by the images; I'm a photographer myself and absolutely hate being on the other side of the camera, yet somehow he made me feel totally comfortable and actually made me like images of myself, which never happens! The end product is just so 'us' and we honestly couldn't be happier.

Topfotograaf die de sfeer van de dag perfect weet weer te geven

Ruud is een topfotograaf die de sfeer van de dag perfect weet weer te geven. Hij is ontzettend prettig in de omgang en heeft geen aanwijzingen nodig. We hadden hetzelfde eindresultaat voor ogen en dankzij hem hebben we oprecht prachtige herinneringen aan deze fantastische dag. Naast de mooie stijl zijn de foto's van ontzettend hoge kwaliteit. We raden Ruud aan ieder bruidspaar aan. Complimenten!

Paulien & Rob

RUUDC Fotografie
5.0
2018-05-03T11:12:52+00:00

Paulien & Rob

Ruud is een topfotograaf die de sfeer van de dag perfect weet weer te geven. Hij is ontzettend prettig in de omgang en heeft geen aanwijzingen nodig. We hadden hetzelfde eindresultaat voor ogen en dankzij hem hebben we oprecht prachtige herinneringen aan deze fantastische dag. Naast de mooie stijl zijn de foto's van ontzettend hoge kwaliteit. We raden Ruud aan ieder bruidspaar aan. Complimenten!

We kunnen niet beschrijven hoe blij we zijn met onze foto’s!

We kunnen niet beschrijven hoe blij we zijn met onze foto's! Je hebt naar ons idee de liefde vast kunnen leggen zoals wij die voelen.
Emoties van iedereen zijn zo zichtbaar dat ik het gevoel heb even terug op onze dag te zijn. Hier kunnen we ons leven lang van genieten♡

Ellen & Martijn

RUUDC Fotografie
5.0
2018-12-16T23:50:46+00:00

Ellen & Martijn

We kunnen niet beschrijven hoe blij we zijn met onze foto's! Je hebt naar ons idee de liefde vast kunnen leggen zoals wij die voelen. Emoties van iedereen zijn zo zichtbaar dat ik het gevoel heb even terug op onze dag te zijn. Hier kunnen we ons leven lang van genieten♡

Stunning!

De foto's die we hebben ontvangen, zijn echt een superweergave van onze dag en brengen zeker het gevoel en de mooie herinneringen helemaal terug!
Ook achteraf blijft het nog leuk om Ruud te blijven volgen en persoonlijk contact te onderhouden en de foto's die hij maakt...tja... stunning!!

Anne Lieke & Mark

RUUDC Fotografie
5.0
2018-05-03T10:47:09+00:00

Anne Lieke & Mark

De foto's die we hebben ontvangen, zijn echt een superweergave van onze dag en brengen zeker het gevoel en de mooie herinneringen helemaal terug! Ook achteraf blijft het nog leuk om Ruud te blijven volgen en persoonlijk contact te onderhouden en de foto's die hij maakt...tja... stunning!!

We worden weer helemaal terug gebracht naar onze grote dag

Zodra we gingen kijken naar wie de foto's van ONZE dag zou maken was het al snel duidelijk: Dit moest Ruud worden!
De stijl van de foto's passen helemaal bij het idee wat wij in ons hoofd hadden. Als we nu de foto's terug zien worden we ook meteen weer terug gebracht naar onze dag.
Ruud is tijdens de dag onzichtbaar aanwezig, wat dus de mooiste niet geposeerde foto's oplevert. Top vent en top foto's!

Fon & Stephan

RUUDC Fotografie
5.0
2018-05-03T10:53:15+00:00

Fon & Stephan

Zodra we gingen kijken naar wie de foto's van ONZE dag zou maken was het al snel duidelijk: Dit moest Ruud worden! De stijl van de foto's passen helemaal bij het idee wat wij in ons hoofd hadden. Als we nu de foto's terug zien worden we ook meteen weer terug gebracht naar onze dag. Ruud is tijdens de dag onzichtbaar aanwezig, wat dus de mooiste niet geposeerde foto's oplevert. Top vent en top foto's!

Aanrader!

RUUDC Fotografie is aan iedereen aan te raden die het spannend vind om voor de camera te staan. Zijn relaxte houding, open instelling en manier van omgaan met de wensen zijn zeer prettig! Daarnaast reageren ook kinderen super op zijn manier van fotograferen. Inmiddels al een aantal keer voor de lens van Ruud mogen verschijnen en hij zal altijd onze eerste keus zijn! Aanrader!
RUUDC Fotografie
5.0
2019-08-13T16:03:10+00:00
RUUDC Fotografie is aan iedereen aan te raden die het spannend vind om voor de camera te staan. Zijn relaxte houding, open instelling en manier van omgaan met de wensen zijn zeer prettig! Daarnaast reageren ook kinderen super op zijn manier van fotograferen. Inmiddels al een aantal keer voor de lens van Ruud mogen verschijnen en hij zal altijd onze eerste keus zijn! Aanrader!

You don’t just click, but capture emotions so beautifully

We absolutely love the pictures. You don't just click, but capture emotions so beautifully. All the colors of the day come through so well in your pics as well. We are very grateful that you made the trip to India, and hope you also had time to enjoy it.

Jessika & Sanal

RUUDC Fotografie
2018-05-03T11:24:19+00:00

Jessika & Sanal

We absolutely love the pictures. You don't just click, but capture emotions so beautifully. All the colors of the day come through so well in your pics as well. We are very grateful that you made the trip to India, and hope you also had time to enjoy it.

Verbluffend resultaat

Ruud is niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een heel fijn persoon. Het resultaat van zijn aanwezigheid tijdens onze grote dag was verbluffend. We zouden Ruud dan ook van harte bij mensen aanbevelen :)

bruidsfotograaf zuid-holland, bruidsfotograaf leiden, bruidsfotograaf woerden, trouwen kasteel woerden, ruudc fotografie, trouwfotograaf

Vera & Tomas

RUUDC Fotografie
5.0
2019-07-23T13:12:10+00:00

Vera & Tomas

bruidsfotograaf zuid-holland, bruidsfotograaf leiden, bruidsfotograaf woerden, trouwen kasteel woerden, ruudc fotografie, trouwfotograaf
Ruud is niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een heel fijn persoon. Het resultaat van zijn aanwezigheid tijdens onze grote dag was verbluffend. We zouden Ruud dan ook van harte bij mensen aanbevelen :)

Meer dan alleen een fotograaf

Voor ons is Ruud meer dan een fotograaf, hij let overal op en geeft op alle fronten advies, ook als het niet om de foto draait. Eigenlijk is Ruud een tweede ceremoniemeester die alles in de gaten houdt, oog heeft voor detail en daarnaast de mooiste foto's weet te schieten! We zijn zeer tevreden en zouden RUUDC Fotografie aan iedereen aanbevelen.

Yvonne & Dominique

RUUDC Fotografie
5.0
2018-05-03T10:48:39+00:00

Yvonne & Dominique

Voor ons is Ruud meer dan een fotograaf, hij let overal op en geeft op alle fronten advies, ook als het niet om de foto draait. Eigenlijk is Ruud een tweede ceremoniemeester die alles in de gaten houdt, oog heeft voor detail en daarnaast de mooiste foto's weet te schieten! We zijn zeer tevreden en zouden RUUDC Fotografie aan iedereen aanbevelen.
5
14

destination
weddings.

Dromen jullie van een bruiloft in het buitenland? In het prachtige Toscane, het zonnige Ibiza of het bourgondische Zuid-Frankrijk is het bijzonder goed trouwen. Maar ook als jullie de gebaande paden vermijden en trouwen in een bijzonder of exotisch land, mag een topfotograaf niet ontbreken om al dat moois vast te leggen. Zo heb ik al mogen fotograferen in onder andere India, IJsland, Frankrijk en Oostenrijk. Het is dan zeker prettig en vertrouwd om een Nederlandse fotograaf mee te nemen. Neem dus gerust contact op, en we maken er samen een onvergetelijke reis van!

kennismaken?

Zijn jullie enthousiast geworden na het lezen van deze pagina? Willen jullie een kennismaking inplannen, of meteen boeken? Vertel me dan jullie verhaal in het onderstaande contactformulier:Je kunt ons bereiken via:


We horen graag van je!

veelgestelde vragen.

WE WILLEN GRAAG WAT MEER INFORMATIE OF EEN KENNISMAKINGSGESPREK.

Dat is altijd mogelijk! Hebben jullie specifieke vragen, Neem daarvoor contact op via het contactformulier hierboven. Geef jullie trouwdatum door en geef eventueel alvast wat informatie over de locatie en het aantal uren, en ik geef jullie zo snel mogelijk antwoord op jullie vragen. Willen jullie liever een keer een persoonlijk gesprek? Jullie zijn daarvoor van harte welkom bij mij thuis in Herten (nabij Roermond). Wonen jullie wat verder weg of zijn jullie gewoon erg druk, dan is het ook altijd mogelijk om dit via Skype te doen. Dit werkt vaak zeker zo goed, en soms komt het praktisch gezien gewoon wat handiger uit. 

 

HOE LEVER JE DE FOTO'S AF?

De foto’s die ik voor jullie geselecteerd en bewerkt heb, worden geleverd in hoogste resolutie en zonder watermerk op een mooie USB stick. Soms (bijvoorbeeld in de weekeinden) stuur ik de foto’s ook in een iets verkleind formaat door via Wetransfer. Op deze manier kunnen jullie sneller van de foto’s genieten, zonder onnodig op de post te hoeven wachten.

KUNNEN WE EEN DATUM ONDER VOORBEHOUD RESERVEREN?

Op sommige dagen zou ik mezelf het liefst een paar keer willen klonen, zodat ik meerdere reportages op een dag kan doen. Helaas kan dit (nog) niet. Omdat ik elke datum maar één keer kan boeken, reserveer ik een datum pas na definitieve toezeggen van een bruidspaar. Een datum reserveren gaat daarom helaas niet. Maar wie weet, in de toekomst ;-)

WE WILLEN BOEKEN!
HOE LEGGEN WE DE DATUM VAST?

Mooi! Ik word enorm blij van klanten die na het zien van mijn foto’s zo enthousiast zijn, dat ze meteen willen boeken. Neem daarvoor contact op via bovenstaand contactformulier . Geef jullie trouwdatum door en geef eventueel alvast wat informatie over de locatie en het aantal uren, en ik laat zo snel mogelijk weten of ik beschikbaar ben.

Voor het vastleggen van een datum werk ik altijd met een overeenkomst. Hierin staan alle gemaakte (prijs)afspraken en diverse belangrijke zaken netjes vastgelegd. Voor het opstellen van de overeenkomst heb ik naast de trouwdatum en het aantal uren ook jullie adresgegevens en telefoonnummer(s) nodig. Deze kunnen jullie me per e-mail of contactformulier doorsturen. Het ondertekenen van de overeenkomst gaat gepaard met een eerste betaling, afhankelijk van het aantal uren of het gekozen pakket. Zodra deze zaken zijn voldaan, is de boeking definitief en wordt de datum voor jullie gereserveerd. Natuurlijk wil ik jullie graag voor de bruiloft wat beter leren kennen. Daarvoor plannen we dan een afspraak in zodra jullie dagindeling globaal vast staat.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN DE FOTO'S?

Het selecteren en nabewerken van een bruiloft is een klus die veel tijd, energie, concentratie en aandacht vereist. Het is heel persoonlijk werk. Omdat ik van tevoren nooit met 100% zekerheid kan zeggen hoeveel boekingen ik in een bepaalde periode ga krijgen, is het lastig om een nauwkeurige schatting van de levertijd te maken. Voor mij is het het aller belangrijkste dat jullie een mooie en complete herinnering aan jullie dag krijgen. Dit is geen klus die ik wil overhaasten. Als richtlijn houd ik een levertijd aan van 2 maanden, maar hier kan dus wat variatie in zitten.

WE TROUWEN IN HET BUITENLAND.
HOE GA JE HIERIN TE WERK?

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan reis ik graag met jullie mee! Stuur me een bericht met jullie trouwdatum en wat informatie over het land en de plaats waar jullie trouwen. Een Destination Wedding is altijd iets meer maatwerk, omdat per land en per locatie gekeken moet worden naar vervoer, hotels, vluchten, etc. Jullie hebben hier geen werk aan, want ik zoek dit allemaal zelf uit. Ik verheug me er op om jullie grote dag in het buitenland te mogen vastleggen!

WE WILLEN GRAAG EEN MOOI TROUWALBUM.
HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Ik kan iedereen van harte aanraden om een mooi trouwalbum aan te schaffen. Want er is simpelweg geen leukere en fijnere manier om na te genieten van jullie trouwdag. Lekker samen op de bank, kaarsjes erbij, en onder het genot van een goed glas wijn of een kop koffie of thee jullie dag helemaal herbeleven. De trouwalbums die ik lever zijn van topkwaliteit, om vele jaren te zorgen voor mooie momenten. Bovendien zijn ze helemaal aan jullie wensen aan te passen.

Na het ontvangen van de foto’s, kunnen jullie een album uitkiezen. Vervolgens kiezen jullie de pakweg 25 favoriete foto’s uit, die sowieso in het album verwerkt worden. Ik ga daarmee aan de slag, en maak voor jullie een prachtige layout. Deze kunnen jullie inzien en verbeteren in een online proofingsysteem. Na goedkeuring wordt het album besteld!