Voorwaarden fotoshoot

Op deze pagina vind je een aantal regels en voorwaarden die ik heb opgesteld om van tevoren duidelijke afspraken te maken over de fotoshoot en hiermee misverstanden en miscommunicaties te voorkomen. Ik zou je willen vragen op aan het eind van deze pagina even het korte contactformulier in te vullen ter akkoord met de onderstaande voorwaarden:

– Check de dag voor de shoot de afgesproken locatie en tijd. Klopt dit met wat in jullie agenda staat?

– Kom op tijd. Natuurlijk kan het altijd een keer voorkomen dat je vertraging oploopt door het verkeer of andere omstandigheden. Echter, kom je zonder bericht te laat op de shoot, dan gaat het van de tijd van de fotoshoot af.

– Niet op komen dagen/no show: Bij het zonder berichtgeving niet op komen dagen bij de fotoshoot wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

– Weersomstandigheden: We hopen natuurlijk altijd op mooi weer en als het even meezit een zonnetje. Echter, helemaal in Nederland weet je het maar nooit! Zijn de weersvoorspellingen voor de shoot echt niet geschikt voor een shoot (regen, extreme wind of kou)? Neem dan uiterlijk de dag voor de shoot contact met me op. Het verzetten van een shoot is in de regel geen probleem. Houd er wel rekening mee dat bij zonsondergang-shoots een mooie zonsondergang niet altijd gegarandeerd kan worden, omdat het van een aantal factoren afhankelijk is. Maar hoe dan ook maken we er iets moois van!

    Chat
    Kan ik je helpen?
    Hoi! Kan ik helpen? :-)