Workshops

Ben je ook zo gek op fotograferen, maar heb je moeite met het maken van de écht mooie foto’s? Of vind je fotografie gewoon interessant, en wil je graag wat meer leren?
Dan biedt ruudC Fotografie nu ook privé-workshops aan. Workshops op een mooie locatie, met een groep van maximaal 5 personen. Dat wil zeggen: Heel veel persoonlijke aandacht! Bovendien wordt de workshop gegeven aan 1 gezelschap tegelijk, dus zonder mensen die je niet kent.

Tijdens deze workshop van 3-4 uur (afhankelijk van het aantal personen) leg ik je uit hoe je camera werkt, wat de basisprincipes van de fotografie zijn en leer ik hoe je je foto’s wat extra’s kunt geven zodat ze wél die wow-factor krijgen. Maar vooral ga je veel zelf fotograferen. Korte stukjes theorie worden afgewisseld met oefeningen, waardoor je beter en leuker leert dan met alleen maar taaie theorie. Natuurlijk wordt gezorgd voor eten en drinken. De workshop vindt plaats op een locatie die we samen uitkiezen, maar natuurlijk heb ik altijd een paar locaties achter de hand.

Na de workshop krijgt iedere deelnemer van de workshop een feedbackmoment. Dit houdt in dat ik van iedere deelnemer 5 foto’s van opbouwend commentaar voorzie. Wanneer dit gebeurt, bepaal je zelf!

ruudC_Workshops_1200

De kosten voor een workshop zijn €149,- voor 1 of 2 personen, en €30,- voor elke extra persoon (totaal maximaal 5 personen). De reiskosten zijn €0,30 per gereden kilometer.

Wat is bij de prijs inbegrepen?
+ Workshop van 3-4 uur met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, incl. een hapje en een drankje.
+ Een mooie, ingebonden reader met de basis-theorie en oefeningen, voorzien van duidelijke uitleg en afbeeldingen
+ Je camera uitgelegd: Elke deelnemer krijgt een beknopte beschrijving van de belangrijkste functies van zijn/haar camera.
+ Feedback na de workshop: Na de workshop krijg je opbouwend commentaar op 5 foto’s.

Wat heb je nodig?
Je hebt zelf eigenlijk alleen een camera nodig. Om goed aan te sluiten bij de workshop, is het wel het beste wanneer je een camera hebt met een handmatige stand, waarmee je zelf sluitertijd, diafragma en filmgevoeligheid (ISO) kunt instellen.

Natuurlijk kun je de workshop ook aan iemand cadeau doen met een waardebon!

Wil je een afspraak maken of wil je nog wat meer informatie? Stuur dan meteen een bericht via onderstaand contactformulier, of bel naar 06-27 447 775.

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Chat
  Kan ik je helpen?
  Hoi! Kan ik helpen? :-)